Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 5*

INCLUS

 • ZBOR TUR-RETUR DIN KIEV DA
 • CAZARE  7 NOPȚI/8 ZILE  DA
 • ASIGURARE MEDICALĂ DA
 • MASA BB DA
 • TRANSFER DE LA AEROPORT PÂNĂ LA HOTEL DA

DETALIILE TURULUI

INSULELE MALDIVE


Dragi prieteni!

Vă aducem la cunostință cele mai bune oferte pentru o vacanța pe Insulele Maldive!

 Prețul este indicat în EURO pentru o persoană. Achitarea se face în lei conform cursului de vânzare VictoriaBank+1%

DESCRIERE HOTEL

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa este o proprietate luxoasă aflată pe insula privată Furanafushi, care oferă plaje cu nisip alb și ape cristaline, ideale pentru admirarea apusului. Centrul Shine Spa for Sheraton oferă diverse tratamente faciale şi corporale. Oaspeții beneficiază de acces WiFi gratuit.

Toate camerele combină decorul tradiţional din Maldive cu mobilierul modern, oferind aer condiţionat şi vedere la grădină, la plajă sau la mare. De asemenea, camerele sunt dotate cu minibar și TV cu ecran plat cu canale chinezeşti. Băile private sunt prevăzute cu duş sau cadă, papuci şi set de îngrijire dentară. Oaspeții beneficiază de ceai chinezesc şi room service nonstop. Proprietatea are personal vorbitor de chineză.

The T-For Tea House servește arome asiatice, cu dim sum chinezesc proaspăt preparat, noodles și gustări. Feast All-day Dining şi restaurantul în aer liber Sand Coast oferă preparate internaţionale. Sea Salt – Beach Grill oferă fripturi şi fructe de mare, iar Baan Thai serveşte preparate thailandeze. Oaspeții pot savura băuturi la barul Anchorage și la barul de pe plajă. Proprietatea servește un mic dejun chinezesc.

Pentru a se relaxa, oaspeţii pot juca tenis de masă şi de câmp. Complexul are un birou de turism şi oferă servicii de spălătorie.

De asemenea, complexul are 7 localuri şi o piscină în aer liber cu apă dulce, iar la centrul de fitness se organizează cursuri de yoga. Pe lângă activitățile pentru adulți, complexul oferă diferite facilități pentru copii, precum un club pentru copii și opțiuni culinare special pentru aceștia, asigurând familiilor un sejur bun împreună. Proprietatea pune la dispoziție facilităţi de sporturi acvatice şi un centru de scufundări. Oaspeţii pot plăti cu carduri Union Pay.

DETALII VIZĂ

Cetăţenii Republicii Moldova au nevoie de viză pentru a călători în Maldive.

 

Regimul simplificat de vize presupune posibilitatea cetăţeanului de a călători în baza paşaportului fără necesitatea obţinerii vizei în ţara de reşedinţă, dar cu obţinerea acesteia la aeroportul din ţara de destinaţie.

 

Pentru a călători în Maldive în scopuri turistice, cetăţenii moldoveni pot obţine viza la sosire, pentru un termen ce nu depăşeşte 30 de zile.

La sosire este necesară completarea fiţei de debarcare pentru a o prezenta ofiţerului de imigrare.

Documente necesare :

-Paşaportul valabil cel puţin 6 luni de la data expirării vizei şi o copie

-2 fotografii color tip paşaport

-Rezervarea biletelor tur-retur (oferim noi)

-Rezervare la hotel sau taxa per zi 30 USD  (oferim noi)

022 78-19-19

069-44-04-00

SUNĂ ACUM

De la 879 Euro

Solicită un apel pentru informație adițională

VEZI ȘI ACESTE OFERTE

Egipt cu zbor din Chișinău

Dubai, zbor din Chișinău

Mauritius

Vietnam

Republica Dominicană

Indonezia

Insulele Seychelles

[fbcomments  width=”1175″ count=”off” num=”5″ countmsg=”wonderful comments!”]

CONTACTE

 •   Chișinău, Vasile Alecsandri 121

 •    Telefon: 022 78-19-19

 •    Mobil: 069 44-04-00

 •    Mail: [email protected]

 • Prețurile indicate pe site sunt actuale la ziua publicării și pot suferi modificări în dependență de data plecării și componența pachetului turistic.

 

 • Orele de plecare/sosire sunt indicate aproximativ și pot suferi modificări în dependență de vamă/trafic/condiții climaterice etc.

© Copyright 2019 by Panda Tur - Made With In Moldova

Panda Tur: 022 78-19-19 / 069-44-04-00